In het totaalpakket dat wij aan onze klanten aanbieden is ook een mogelijkheid om opleidingen te voorzien.

Vanuit mijn universitaire pedagogische opleiding ben ik ook verbonden aan het Provinciaal Centrum voor Volwassenonderwijs - Meetjesland. In dit centrum biedt de provinciale overheid informatica-, taal en andere praktijkopleidingen aan. De dagelijkse praktijkervaring bij mijn klanten is een zeer goede voedingsbodem om praktijkgerichte opleidingen te geven.

Op de volgende pagina's vindt u een overzicht van de opleidingen die ikzelf in het centrum verzorg : professionele databases maken in Microsoft Access, leren werken met Microsoft Office 2007, opzetten van thuisnetwerken en bedrijfsnetwerken, overstappen van Windows XP/Vista naar Windows 7, maken van website met Dreamweaver, ...

Deze opleidingen zijn uiteraard ook ter beschikking van klanten die zichzelf of hun personeel willen bijscholen. Deze opleidingen kunnen ter plaatse en op maat van de klant aangeboden worden. Het is wenselijk dat hiervoor eerst een verkennend gesprek plaats heeft. We zijn steeds bereikbaar op 0475/255.462 of info@frankvanoost.be.

Nieuwe opleidingen :