Overstappen naar Windows 7

Ook gehoord van de vele problemen met Windows Vista ? Ook gewacht tot de volgende Windows-versie. Hier is ze "Windows 7". Microsoft heeft met deze versie iets nieuw willen brengen. Het gevolg is dat er heelwat wijzigingen zijn t.o.v. Windows XP (en in vergelijking Windows Vista). Een overstap naar Windows 7 vraagt dan ook wat begeleiding.
Windows 7 heeft een aantal nieuwe en verbeterde gebruiksvriendelijke functies : Taakbalk, Start Menu, Jumplist, Windows Bibliotheken ...
Windows 7 heeft ook de Verkenner geoptimaliseerd. Een andere look en feel van dit programma vraagt wat extra uitleg. Door middel van praktische voorbeelden verkennen we het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.
Voorkennis
De cursist moet vertrouwd zijn met Windows XP. Deze cursus is niet voor personen die voor het eerst Windows leren kennen. Voor deze mensen bestaat de beginnerscursus 'Windows voor beginners'. De cursist moet weten hoe met een computer te werken maar wil de nieuwigheden en veranderingen in Windows 7 leren kennen.
Cursusinhoud
De inhoudstafel is hier ter beschikking in een pfd-document.

 

Meer info : PCVO - Meetjesland (Assenede) - 09 / 344 61 58